Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ο Ζορό και τα …ζόρια


Πηγή: www.koutipandoras.gr

Για την καταδίκη του κυρίου Παναγιώτη Ψωμιάδη για παράβαση καθήκοντος, ελάχιστα έχουν γραφτεί. Ο κύριος νομάρχης καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση γιατί είχε μειώσει πρόστιμα 89.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί σε πρατηριούχο καυσίμων σε 5.000 ! Ελάχιστα έχουν γραφτεί άλλωστε για το τι σχέση έχει ο πατριωτισμός και οι παράτες για τον Μέγα Αλέξανδρο, με τις σημαίες που αγοράζει η Νομαρχία από τον αδελφό του (μοναδική εξαίρεση ΤΟ ΒΗΜΑ).

Ή για τους μπουφέδες των εκδηλώσεων της Νομαρχίας που διοργανώνουν εταιρείες του συνεταίρου της γυναίκας του (έχει κάνει αποκαλύψεις ο ALPHA). Η τηλεόραση προτιμά τον κύριο Νομάρχη ως καταγγέλλοντα τα στρινγκ των Αθηνών, ως Ζορό , Κολομπίνα, ή εφορμώντα στα κάστρα της τηλεθέασης. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όπως συνηθίζει να λέει άλλωστε «κρίνεται μόνο από το λαό του» .Να όμως που κρίνεται και από τη Δικαιοσύνη.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με αναφορά του στον Υπουργό Δικαιοσύνης, γνωστοποιεί καταγγελία που έγινε από πολίτες. Σύμφωνα με αυτή , κάποιος κύριος που αυτοσυστήνεται ως Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Παναγιώτη Ψωμιάδη, πρώην αστυνομικός και αδελφός πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου σχετίζεται με πιέσεις που ασκούνται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, για να εκδικαστεί γρήγορα η έφεση της υπόθεση Ψωμιάδη. Είμαστε περίεργοι τι θα πει ο υπουργός. Γιατί ο κύριος Νομάρχης θα καταγγείλει απλώς την παγκόσμια ζήλια και συνωμοσία εναντίον του …

Για την καταδίκη του... Ζορό είχαμε γράψει. Διαβάστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: