Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Πέτρος Θεοδωρίδης: «Δεν μας θέλουν»

<span class=
Από το gazzetta.gr

Πυρ και μανία ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης μετά την λήξη της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Πανθρακικό. Ο πρόεδρος των «λιονταριών» έκανε λόγο για προμελετημένο σχέδιο κατά του Πανσερραϊκού, λέγοντας ότι δεν θέλουν την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Superleague.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα ήταν σε καλύτερη θέση αν δεν της στερήσει κάποιους βαθμούς. «Ψάξτε να βρείτε που θα βρίσκονταν τώρα ο Πανσερραϊκός αν δεν του έπαιρναν εννέα βαθμούς. Τι να θυμηθούμε; Τη διαιτησία του Κύρκου στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Λάρισα όπου ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπανγκουρά; Το ότι διεθνής επόπτης έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Γεωργιάδη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ενώ έφυγε πίσω από τη σέντρα και έβγαινε μόνος του να σκοράρει; Ή να μιλήσω για τον κύριο Γερμανάκο και τη διαιτησία του στο ματς του πρώτου γύρου;».

Για να ολοκληρώσει λέγοντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν την ομάδα των Σερρών στη μεγάλη κατηγορία. «Κάποιοι δεν ήθελαν τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λίγκα. Τον λόγο δεν τον ξέρω, να τον βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι που είναι και δουλειά σας. Ίσως κάποιοι να φοβήθηκαν από το καλοκαίρι ότι θα έμπαινα πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα».

Βασίλης Γκαγκάτσης: Η θέση του Πανσερραϊκού είναι στην Α' Εθνική

Μήπως άλλαξε κάτι στην πορεία;

Να θυμίσω ότι οι ομάδες που τάχθηκαν εναντίον της αλλαγής του αρχιδιαιτητή Ψυχομάνη ήταν ο Εργοτέλης, ο Πανσερραϊκός, ο Πανθρακικός και ο Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: