Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ημερολόγιο

  • Σήμερα στις 21:00 στον Alpha ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ για μια θέση στους 8 του Κυπέλλου

Μετά την κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ και των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών του Αρη το ματς αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον, ειδικά αν στραβώσει για τον Άρη. Να υπενθυμίσω απλά τι είπαν:
«Επιθυμούμε να κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι γνωρίζουμε για ποιους λόγους βρέθηκε ο Αρης στο στόχαστρο ολόκληρου του συστήματος με αφορμή κάποια απαράδεκτα μεμονωμένα γεγονότα, παρ’ όλο που τα τελευταία τρία χρόνια ο Αρης παραδίδει μαθήματα σωστής οπαδικής συμπεριφοράς τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας».

  • Τα μεσάνυχτα στον Αντένα στις "Αποδείξεις και στην πολιτική" παρουσιάζεται ο χάρτης της ανεργίας στην Ελλάδα. Αναγκαστικά ρεπό, άδεια άνευ αποδοχών, διαθεσιμότητα εργαζομέμων, συρρίκνωση ωραρίου και αποδοχών, σύγκριση επιδόματος ανεργίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα ασχοληθεί η εκπομπή. Μέσα από χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη δουλειά τους, ή αναζητούν εργασία και δεν βρίσκουν και με τη βοήθεια ψυχολόγου εργασιακών θεμάτων, οι Αποδείξεις και στην πολιτική, δίνουν όνομα και πρόσωπο στο 7,4% της ανεργίας στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα η πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα είναι: "πρώτα σε κάνω άνεργο και μετά σου δίνω επίδομα θέρμανσης και διπλό δώρο Πάσχα" ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΛΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

LIVERPOOL FOR EVER.

xaris είπε...

Εμείς θα τα ξαναπούμε στον επαναληπτικό του κυπέλλου στο Goodison Park.
Την Κυριακή μετά και την 3η γκέλα στη σειρά με την Γουϊγκαν, σειρά έχει η Τσέλσι να σας κάνει τη ζημιά.
Το πρωτάθλημα πάλι η Μάντσεστερ θα το πάρει.

EVERTON since 1878