Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Αθλητικά νέα

  • H διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ηρακλής – ΑΕΚ (Σάββατο 17.1 – 19.00, «Καυταντζόγλειο Στάδιο) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από το ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη 11.00 – 14.00 και από τις 17.00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα από το εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1 του Σταδίου.
... θα βουλιάξει η θύρα 1

... και ούτε θα σου γίνει

... τώρα που έπρεπε να παίζει καλά η ομάδα για να πουληθούν οι μετοχές...
... τουλάχιστον δεν θα φάει πρόστιμο αφού ο Κάκος "ξέχασε" να γράψει στο φύλλο αγώνα για τα μπουκάλια που έπεσαν...

  • Με ψήφους 15 υπέρ και 1 λευκό (η ψήφος του Πανιωνίου), η SuperLeague αποφάσισε να στηρίξει το μέλος της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, και όχι τον έτερο υποψήφιο Βίκτωρα Μητρόπουλο, στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
...Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σοφοκλή Πιλάβιου για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, κρίνοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, ικανότητες και ήθος. Ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, πιστεύουμε, ότι μπορεί να οδηγήσει στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου σε αντίθεση με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος ήταν πολύ χρήσιμος μόνο σε ένα κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου.... η αντεπίθεση ξεκίνησε. Πρώτο θύμα ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009,
16:45, Δημοτικό γήπεδο Σερρών

... μόνο έτσι μπορει να πάρει πρωτάθλημα.

... Τι κοινό έχουν ο Ολυμπιακός και ο Πανσεραϊκός;
... έχουν και οι δύο τερματοφύλακα ... κηπουρό

... ουδέν σχόλιο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚΟΥΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε αεκακι πως θα βουλιάξει η θ1 με 1000 ατομα που ουτε τοσοι θα ειναι!! ΑΜΠΑΛΟΙ!!!ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΗΡΑ!!

xaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
xaris είπε...

Ανώνυμε, 16 Ιανουάριος 2009 11:44 πμ, πες μας τι ομάδα είσαι για να δημοσιεύω και τη μεγαλειώδη πορεία της ομαδούλας σου ...