Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Οι φίλαθλοι της Arsenal θα βλέπουν σε replay τα γκολ μέσω της φορητής κονσόλας βίντεο παιχνιδιών ... στο γήπεδο

Πηγή: parapolitika.gr

Οι φίλαθλοι της ομάδας Arsenal θα έχουν πολύ σύντομα τη δυνατότητα να παρακολουθούν επαναλήψεις των γκολ της αγαπημένης τους ομάδας μέσω της φορητής κονσόλας βίντεο παιχνιδιών PSP. Πιο συγκεκριμένα, η λέσχη της Premier League εξετάζει μια συμφωνία μέσω της εταιρείας Sony που θα επιτρέπει στους φιλάθλους να μεταφέρουν τις φορητές κονσόλες Play-station στο γήπεδο Emirates της Μεγάλης Βρετανίας και να τις προσαρμόζουν στο παιχνίδι που παρακολουθούν.

Από την επόμενη σαιζόν, τα μέλη του fan-club της Arsenal γνωστοί και ως Gooners, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται ένα δίσκο για την κονσόλα τους που θα απελευθερώνει ένα σήμα και θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν τον αγώνα ζωντανά με μόνο 5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Ενώ η ροή του αγώνα θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση στις κοντινότερες pub, εντούτοις, τα κυριότερα σημεία του αγώνα θα μπορούν να αποθηκεύονται στις φορητές κονσόλες των φιλάθλων.

Ο διευθυντής της Sony για την Ευρώπη δήλωσε το εξής: “Αυτή η συσκευή θα έχει τη δυνατότητα να φέρει μια νέα διάσταση του παιχνιδιού με επιπλέον πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία. Αλλά πιστεύουμε επίσης πως η νέα γενιά του λογισμικού θα έχει την επιπλέον δυνατότητα να συνδέει όλους τους φιλάθλους που διαθέτουν τη φορητή κονσόλα μαζί”.

Ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της Sony, Adrian Ford, δήλωσε πως οι φίλαθλοι μπορούν ήδη να παρακολουθούν ψυχαγωγικά προγράμματα πριν την έναρξη του αγώνα και στατιστικά στοιχειά κατά τη διάρκεια του αγώνα στις μεγάλης ευκρινείας οθόνες του σταδίου Emirates του Λονδίνου.

... που φτάσαν στην Αγγλία και που βρισκόμαστε ακόμα εμείς ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: