Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

AEK - Κέκυρα : 1-0 και δήλωση - μύνημα του Μπάγεβιτς στη διοίκηση

Σε ένα άσχημο παιχνίδι από την πλευρά της ΑΕΚ και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στο 89' χάρη στις αλλαγές του Μπαγεβιτς, Νάτσο Σκόκο και Μιχάλη Παυλή. Ο Παυλής έδειξε ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Σκόκο και με την απόδοση του αλλά και το υπέροχο γκολ που πέτυχε έδειξε ξανά , μετά από καιρό, τις δυνατότητες του. Από εκεί και μετά μπορεί να γίνει πολύ κριτική για την απόδοση της ομάδας αλλά εκείνο που αξίζει πιο πολύ είναι η δήλωση του προπονητή στο τέλος του αγώνα:

"Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς και πιο σωστοί μεταξύ μας. Και η διοίκηση σε μας και εμείς. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω από όσα λέμε εδώ και δύο μήνες. Αν μας πιστεύουν και εμένα και τον Στέλιο καλώς, αλλιώς ας μας πουν να φύγουμε. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω, ούτε να χάσω την ηρεμία μου. Αν δεν εμπιστεύονται τίποτα και πρέπει να ελέγχουν κάθε μας ενέργεια και για τους παίκτες που κοιτάμε και όλα, τότε για ποιο λόγο μας κρατάνε; Ας μας πουν «σας ευχαριστούμε πολύ και γειά σας»."

Από τη δήλωση προκύπτει ότι ο λόγος για τον καυγά Μανωλά - Καννελόπουλο ήταν για τις μεταγραφές. Δηλαδή για ποιους παίχτες είδε ο Μανωλάς και πιθανόν ποιο είναι το κόστος τους.

Θα ήθελα πάντως να δω μερικούς από αυτούς που χτυπάνε την διοίκηση να βγουν τώρα και να στηρίξουν κοντά στον Μανωλά και τον Μπάγεβιτς ...

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτά είναι θέματα που αφορούν το εσωτερικό της ομάδας και τέτοιες δηλώσεις δίνουν τροφή σε αυτούς που προσπαθουν να δημιουργούν προβλήματα στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: