Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Συναντήθηκαν με την Α.Παπαρήγα και πάνε στον Γ. Καρατζαφέρη

Πρώτο Θέμα

Συνάντηση με τη Γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα είχε αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Ζήμενς με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Θόδωρο Μαρούση.

Μετά τη συνάντηση η κα Παπαρήγα με δηλώσεις της ζήτησε από την κυβέρνηση να δεσμευθεί για τους χιλιάδες εργαζόμενους της εταιρίας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων επεσήμανε την δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι της εταιρίας και το φάσμα της ανεργίας που τους απειλεί.

«Ο Όμιλος της Ζήμενς στην Ελλάδα εδώ και 108 χρόνια απασχολεί πολλές χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους. Κάποιοι πολιτικοί με τις δηλώσεις τους για μη ανάθεση, αποκλεισμού και κλεισίματος της εταιρείας στην Ελλάδα θέτουν σε κίνδυνο αυτές. Την «λεπτομέρεια» αυτή την λησμονούν όσοι κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις. Όπως και το γεγονός ότι η μητρική εταιρία έχει εξαγγείλει 17000 απολύσεις…»

Ναυτεμπορική (Δείτε και το βίντεο)

Αθηναικο Πρακτορείο Ειδήσεων

Ριζοσπάστης

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008, στις 11:30 π.μ., με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργαζομένων της εταιρίας SIEMENS, στα γραφεία του κόμματος (Καλλιρρόης 52).

Δεν υπάρχουν σχόλια: