Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Everton - Liverpool


Σήμερα διεξάγεται στο Goodison Park ο επαναληπτικός αγώνας του 1 - 1 για το Κύπελλο Αγγλίας ανάμεσα στην Everton και την Liverpool.

Ο αγώνας θα μεταδωθεί ζωντανά στις
22:10 από την ΝΕΤ

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες που συναντιούνται οι δύο ομάδες με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα 1-1.

Ο Tim Cahill, που πέτυχε την ισοφάριση στο Anfield, δήλωσε στο evertonTV ότι ανησυχεί για την "εμφάνιση" του διαιτητή του αγώνα καθώς την Κυριακή η Liverpool είχε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Chelsea μετά από μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή (απέβαλε άδικα τον Frank Lampard). Ο Αυστραλός διεθνής είναι βέβαιος ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να παίξουν με την ομάδα του Rafael Benitez και ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Frank Lampard δεν τιμωρήθηκε για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε από τον διαιτητή Mike Riley για τάκλιν στον Xabi Alonso. Ο Lampard δήλωσε ανακουφισμένος με την άρση της τιμωρίας που θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις αγωνιστικές και απέδωσε παράλληλα την ήττα (0-2) της Chelsea από τη Liverpool στη φάση της αποβολής του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: