Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Νέα καθημερινή αθλητική εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009 κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη η νέα καθημερινή αθλητική εφημερίδα με τίτλο "Center For".

Η εφημερίδα θα είναι 64 σελίδων (με περισσότερες όταν απαιτείται), ενώ σε καθημερινή βάση θα υπάρχει εξωαθλητικό ένθετο με τίτλο "For Life". Ένθετο (40 σελίδων) θα υπάρχει για το στοίχημα και το οποίο θα επιμελείται η ομάδα του "Match Money". Λέγεται μάλιστα πως θα υπάρχουν και αρθρογράφοι έκπληξη. Θα τυπώνεται στον "Φίλιππο" και θα διανέμεται απ' την "Ευρώπη". Το gazzetta.gr μίλησε με τους διευθυντές της, Στέλιο Γρηγοριάδη και Βασίλη Μάστορα

Στέλιος Γρηγοριάδης «Η νέα εφημερίδα θέλει να περάσει το μήνυμα που δεν μπορούν οι άλλες εφημερίδες, οι οποίες πρεσβεύουν την λογική πως για την μιζέρια και την εσωστρέφεια αυτής της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η κακιά Αθήνα. Είναι μία εφημερίδα που απευθύνεται στον σύγχρονο φίλαθλο που διαθέτει σύγχρονες αντιλήψεις με ευρύ πνεύμα».
Βασίλης Μάστορας «Δεν έχουμε στόχο να επενδύσουμε στη ρητορία για την όποια αντιπαλότητα υπάρχει ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στόχος είναι η εφημερίδα να παράγει προβληματισμό, να έχει αισθητική και να κολακεύει τον αναγνώστη. Είναι μία προσπάθεια δύσκολη, την οποία πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν, από οποιοδήποτε μετερίζι συμμετέχουν σε αυτή».


Ο Στέλιος Γρηγοριάδης είναι δηλωμένος ΠΑΟΚτσής δημοσιογράφος. Ήταν διευθυντής στα "Σπορ του Βορρά" όπου δούλεψε για επτά χρόνια. Από τον περασμένο Οκτώβριο εκδίδει την οπαδική εβδομαδιαία εφημερίδα "Δικέφαλος του Βορρά".

Ένα σχόλιο από μας:

Στην καινούργια εφημερίδα συμμετέχουν άλλοι 15 δημοσιογράφοι που αποχώρησαν από τα "Σπορ του Βορρά". Της εφημερίδας δηλαδή που πρεσβεύει "τη λογική πως για την μιζέρια και την εσωστρέφεια της Θεσσαλονίκης ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η κακιά Αθήνα".
Είναι δυνατόν με την ίδια συνταγή να φτιαχτεί άλλο φαγητό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: