Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Παναγιώτης Ταχτσίδης

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με την Εθνική νέων την Τετάρτη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (στην κατηγορία των νέων) Γερμανία, πέτυχε και το νικητήριο για την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Θρασύβουλο. Μπήκε αλλαγή στο 62' και σκόραρε στο 93' με ένα θαυμάσιο γυριστό σουτ.
Ο Παναγιώτης κλείνει αύριο τα 18. Γεννήθηκε στις 15.02.1991 στο Ναύπλιο. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Παναυπλιακός. Αποχτήθηκε από την ΑΕΚ το 2005 και εντάχθηκε στην ομάδα των εφήβων.
Δεν ήταν σήμερα η πρώτη του συμμετοχή καθώς είχε πάρει το «βάπτισμα του πυρός», πάλι σαν αλλαγή, από τον Σέρα Φερέρ, όταν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει μέρος του ταλέντου του στο ματς του κυπέλλου με τον Φωστήρα (2-0) στη Ριζούπολη, στις 1/11/2007 και στο ματς με τον Λεβαδειακό (3-0) για τη Super League 27/01/2008.
Ο 18χρονός MVP της αναμέτρησης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:
«Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να μου κάνει ο Θεός για τα γενέθλια μου. Πλέον κερδίσαμε και θα πρέπει να κοιτάμε την συνέχεια και να πάμε όσο των δυνατών καλύτερα στο πρωτάθλημα. Μπήκα στο ματς για να βοηθήσω όσο μπορώ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και το γκολ ήταν θέμα χρόνου».
Σε ερώτηση σχετικά με την θέση που τον έβαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να αγωνιστεί απάντησε: «Νομίζω ότι αυτή θέση που αγωνίστηκα μου αρέσει πιο πολύ και μου ταιριάζει περισσότερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: