Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Απόψεις - Σχόλια - Προτάσεις

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις προτείνω να ανοίξει ένας διάλογος, από όλους όσους ενδιαφέρονται για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας στην Siemens.

Θα παρακαλούσα μόνο θα αποφευχθούν τα αρνητικά σχόλια και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί

Είναι βέβαιο ότι το blog διαβάζεται από όλους τους αρμόδιους οπότε όλες οι σοβαρές απόψεις και προτάσεις, θέλω να πιστεύω, θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΨΕΜΑ:ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ:ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΟΙΝΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.

ΨΕΜΑ:ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΕΝΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΌΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ:ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΨΕΜΑ: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ.
ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΣΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΨΕΜΑ: ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ.
ΑΛΗΘΕΙΑ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗ Β.Φ.Λ.

AYTO TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ: "Όταν προτίθεται η μεγάλη πολυεθνική να πουλήσει ήταν υποχρεωμένη να κάνει τη διαβούλευση.Παρ’ όλα αυτά σ’ αυτό βοήθησε και η στάση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που λειτουργεί μέσα στη «SIEMENS».
Έχουν φθάσει, όμως, σε απόγνωση οι εργαζόμενοι και ακόμη και οι συνδικαλιστές που εκφράζουν την κυβερνητική παράταξη, αν θέλετε και τον εργοδότη."

ΚΝΙΤΗΣ