Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Everton for the Cup


Τον μεγάλο 2o ημιτελικό του FA Cup της Αγγλίας θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε από την ΝΕΤ την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου στις 19:00.

Το Σάββατο θα γίνει 1ος ημιτελικός μεταξύ Arsenal και Chelsea
(ΝΕΤ 19:15).



Ο προπονητής της Everton David Moyes δήλωσε ότι θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας.

Για την Everton είπε ότι είναι σίγουρα το παιχνίδι της χρονιάς και παρά τις δυσκολίες υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Σχετικά με τον διαιτητή του αγώνα Mike Riley που αντικατέστησε μόλις την περασμένη δευτέρα, μετά από απόφαση της Football Association, τον Steve Bennett, ο David Moyes ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν γνωρίζει ότι είναι οπαδός της Manchester United!

Ο προπονητής της Everton απάντησε ότι αυτό είναι θέμα της Football Association να το δει αλλά συμπλήρωσε ότι πιστεύει ότι οι Άγγλοι διαιτητές κάνουν καλά τη δουλειά τους, αν και σε ένα δύο παιχνίδια τελευταία φάνηκαν κάπως επηρεασμένοι...

Ο Mike Riley έχει δείξει φέτος σε 29 αγώνες 112 κίτρινες κάρτες και 6 κόκκινες ενώ έχει αποβάλει τον Tim Cahill στην ήττα της Everton με 2-0 από την Liverpool.

Ο David Moyes συμπληρώνει 7 χρόνια στο πάγκο της Everton αυτή της εβδομάδα και δεν αρνείται ότι θέλει να κερδίσει ένα Κύπελλο. Θεωρεί όμως πιο σημαντικό από το FA Cup τη θέση που τερματίζεις στην Premier League.

14 χρόνια πάντως μετά το τελευταίο Κύπελλο που κατέκτησαν οι Toffees το 1995, κερδίζοντας την Manchester United με 1-0, για τους χιλιάδες Evertonians το σημαντικότερο θα είναι η κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια του ημιτελικού που θα γίνει στο Wembley είναι sold out.

Come on Blues

Δεν υπάρχουν σχόλια: