Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Πότε ξαναβλέπουμε μπάλα τώρα;

Η ποδοσφαιρική χρονιά έληξε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το καλοκαίρι παλιότερα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον δύο μήνες για να ξαναδούμε μπάλα.

Για να δούμε όμως τον φετινό ποδοσφαιρικό και τηλεοπτικό χάρτη:

Από τις 14 εώς τις 28 Ιουνίου θα δούμε στην ΕΡΤ την εφετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στην Ν. Αφρική.

Στις 30 Ιουνίου ή 1 Ιουλίου και στις 7 ή 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον. (Κλήρωση στις 22 Ιουνίου)

Στις 2 και 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο πρώτος προκριματικός γύρος στο νέο Εuropa League χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον. (Κλήρωση στις 22 Ιουνίου)

Στις 14 ή 15 Ιουλίου και στις 21 ή 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον. (Κλήρωση στις 22 Ιουνίου)

Στις 16 και 23 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Εuropa League με συμμετοχή της Λάρισας. (Κλήρωση στις 22 Ιουνίου)

Στις 28 ή 29 Ιουλίου και στις 4 ή 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League με συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. (Κλήρωση στις 22 Ιουνίου)

Στις 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο τρίτος προκριματικός γύρος του Εuropa League με συμμετοχή του ΠΑΟΚ και της Λάρισας εάν προκριθεί. (Κλήρωση στις 17 Ιουλίου)

Στις 18 ή 19 Αυγούστου και στις 25 ή 26 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα Play Off του Champions League με συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εάν έχουν προκριθεί. (Κλήρωση στις 7 Αυγούστου)

Στις 20 και 27 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα Play Off του Εuropa League με συμμετοχή της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Λάρισας εάν έχουν προκριθεί και του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εάν έχουν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. (Κλήρωση στις 7 Αυγούστου)

Στις 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην εφετινή πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης Μπαρτσελόνας και του κατόχου του εφετινού Κυπέλλου UΕFΑ Αμβούργου. (Μετάδοση της ΝΕΤ από το Μονακό).

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στη Βασιλεία το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελβετία-Ελλάδα και στις 9 Σεπτεμβρίου το παιχνίδι Μολδαβία-Ελλάδα. (Μετάδοση από το Mega).

Τηλεοπτικά το Εuropa League θα το μεταδίδει ο Αντένα.
Το Champions League θα το μεταδίδει από την φάση των Play Off και μετά την Τρίτη το Mega και την Τετάρτη η ΝΕΤ.
Τον τελικό του Champions League θα τον μεταδώσει η ΝΕΤ το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 από «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: