Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

12% του ΠΑΟΚ στον Γκαγκάτση...

novasports.gr

Προβληματισμό προκάλεσε η είδηση της SportDay σχετικά με τη συμμετοχή του Βασίλη Γκαγκάτση στο 12% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδειξαν να απορούν με το γεγονός. Το μαθαίνουν από τις εφημερίδες, ενώ θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη στιγμή που είναι μέτοχοι της εταιρίας. Υπάρχουν πάνω από δέκα χιλιάδες μέτοχοι και κανείς δεν ενημερώθηκε για την επιλογή της διοίκησης να παραχωρήσει το 12% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Βασίλη Γκαγκάτση, προκειμένου να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Superleague, ως εκπρόσωπος του δικεφάλου.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Γκαγκάτσης δεν είναι απλά εκτελεστικός διευθυντής, αλλά και μέτοχος του ΠΑΟΚ. Στην κατοχή του πέρασε το 12% των μετοχών της ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά τη Superleague για τη συγκεκριμένη αλλαγή στη μετοχική σύνθεση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γκαγκάτσης θα μπορεί να εκπροσωπεί την ομάδα στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Να σημειωθεί ότι πέρα από οποιονδήποτε προβληματισμό και ανησυχία, για να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Superleague, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστο αντιπρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος ή κάτοχος ποσοστού μεγαλύτερου του 10% των μετοχών της εταιρείας.

Σχόλιο δικό μας: Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ (όποτε φύγει ο Ζαγοράκης) θα είναι ο Γκαγκάτσης.
Αυτός δηλαδή που υπηρετούσε χρόνια τον δαφνοστεφανομένο δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι φίλοι ΠΑΟΚτζήδες χαίρονται για αυτό ή προβληματίζονται;

Ο Γκαγκάτσης αλήθεια που τα βρήκε τόσα λεφτά; Τι δουλειά κάνει;
Ο Ζαγοράκης δεν έπρεπε να ρωτήσει ή να ενημερώσει πρώτα τους μετόχους πριν κάνει μεγαλομέτοχο τον κουμπάρο του; Του χρόνο αν ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ σε κάποιο αγώνα, το αρνητικό κλίμα που θα δημιουργηθεί ενάντια στον ΠΑΟΚ πως θα το αντιμετωπίσουν οι ΠΑΟΚτζήδες; Όπως οι Ολυμπιακοί;
Τελευταία
ερώτηση. Γιατί παραιτήθηκε ο υιός Γκαγκάτση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: