Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Οι Ολυμπιακοί ... οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο τίτλος αναφέρεται σε κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν διαφέρουν σε τίποτα από κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια στη Θεσ/νίκη και 50 του Ολυμπιακού που έκαναν το ίδιο, την ίδια ώρα, στο Καραϊσκάκη.

Στη Θεσ/νίκη λεωφορείο της γραμμής Χαριλάου δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα στην οδό Εγνατία, μπροστά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Στο λεωφορείο, μεταξύ των άλλων, επέβαιναν και φίλαθλοι του Άρη που πήγαιναν στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπόκα Τζούνιορς.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο όχημα, ενώ από τα σπασμένα τζάμια τραυματίστηκε ελαφρά μια κοπέλα, η οποία επέβαινε στο λεωφορείο.
Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο, τα ίδια άτομα, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 21χρονο νεαρό. Ο νεαρός, ήταν φίλαθλος του ΑΡΗ, κατευθυνόταν προς το γήπεδο Χαριλάου με δίκυκλο και βρισκόταν σταματημένος σε φωτεινό σηματοδότη.
Η ομάδα των 50 νεαρών βγήκε τότε από το χώρο του ΑΠΘ, του επιτέθηκε και κάποιος από αυτούς του κατάφερε ένα τραύμα με μαχαίρι.
Ο 21χρονος τραυματίας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.


Στον Πειραιά τώρα, πριν τον αγώνα Ολυμπιακού - Σλόβαν, 50 οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στο πούλμαν των οπαδών των Σλοβάκων που εκείνη τη στιγμή προσέρχονταν στο στάδιο «Καραΐσκάκη».
Απο τα επεισόδια τραυματίστηκε μια νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο περιστατικά είναι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαφανίστηκαν στους χώρους του ΑΠΘ ενώ του Ολυμπιακού πήγαν ήσυχα και είδαν το ματς...

Τέλος είχαμε και συλλήψεις στο Καραΐσκάκη!!!

Συνελήφθησαν...

...τέσσερις Σλοβάκοι οπαδοί, λόγω μέθης...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΟΤΙ ΄ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ΄ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

xaris είπε...

Εσύ τι πιστεύεις ότι ήταν;
Εγώ το οπαδοί του ΠΑΟΚ το διάβασα και το αντέγραψα από το troktiko.
Όσο για το ποιος είναι κομπλεξικός και βαθιά νυχτωμένος είναι αυτός που πιστεύει ότι ήταν οπαδοί του Ηρακλή ή του Πανσερραϊκού...
Ευτυχώς οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι έτσι.