Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Ερώτηση Θεόδωρου Καράογλου

Ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Β' Εκλογική Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, κατέθεσε στις 21 Μαϊου την ακόλουθη ερώτηση στη Βουλή:

"Διασφάλιση λειτουργίας του εργοστασίου της Siemens στην Θεσσαλονίκη"

Προς Υπουργούς - Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών - Ανάπτυξης

Το εργοστάσιο του Οίκου Siemens AG, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από το 1964 και μετά από 44 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας κινδυνεύει να κλείσει, αφήνοντας εκτεθειμένους στην ανεργία τους 430 εργαζομένους που απασχολούνται σε αυτό.
Η πρόθεση της Siemens σε παγκόσμιο επίπεδο να αποσχισθεί από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και να προχωρήσει στην πώλησή των εργοστασίων παραγωγής προϊόντων τηλεπικοινωνίας, αποτελεί άμεση απειλή για το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία πώλησης σε ενδιαφερόμενη κοινοπραξία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς που ισχύει μέχρι και σήμερα το 41% ανήκει στη μητρική Siemens, το 29% στη θυγατρική Siemens Τηλεπικοινωνιών και το 30% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Όμως τα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί προκειμένου να βρεθεί επενδυτής στενεύουν και υπάρχει έκδηλη ανησυχία τόσο για την πιθανότητα εύρεσης όσο και για την καταλληλότητα του επενδυτή να αναλάβει το εργοστάσιο και να διασφαλίσει τη βιωσιμότητά του στο μέλλον.
Το εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών προϊόντων, λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες υποδομές μηχανολογικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού. Την ίδια στιγμή η εξαγωγική δραστηριότητα της Siemens Εταιρικές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. αγγίζει το 90% της ετήσιας παραγωγής, το οποίο σε οικονομικά μεγέθη ξεπερνά το 70 εκ. ευρώ.
Ακόμη αποτελεί σημαντικό παράγοντα τόσο της τεχνολογικής όσο και της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και ευρύτερα της Βορείου Ελλάδας, καθώς αποτελεί τη μοναδική πηγή τεχνογνωσίας στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής ηλεκτρονικών προϊόντων για επιστήμονες και φοιτητές.
Η περίπτωση του εργοστασίου της Siemens στην Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί μοναδική περίπτωση, καθώς έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις περιπτώσεις αγοροπωλησίας των αντίστοιχων εργοστασίων στην Γερμανία και την Βραζιλία όπου οι παρεμβάσεις των εκεί κυβερνήσεων κατάφεραν με καταλυτικό τρόπο να αποτρέψουν το κλείσιμο των αντίστοιχων εργοστασιακών μονάδων και να διασφαλίσουν το μέλλον των εργαζομένων.

Μετά από τα παραπάνω ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

- Εξετάζουν τα αρμόδια Υπουργεία την πιθανότητα να δοθεί παράταση στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί για την εξεύρεση κατάλληλου επενδυτή για το εργοστάσιο της Siemens που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη;
- Τι μέτρα προβλέπεται να λάβουν τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να διασφαλισθεί το μέλλον των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ-ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ .
ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΚΟΥΤΣΟΙ ..ΜΟΥΓΓΟΙ..ΤΥΦΛΟΙ..ΑΔΑΕΙΣ..ΛΕΙΨΟΙ.......ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ , ΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΣΥΝΟΛΟ;ΨΑΧΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΝΟΣ ΣΑΘΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ....
ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΕΝΟΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Ο ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;......
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ....
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΡΑΤΟΙ .....
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....
ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΚΑΝΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ,ΔΟΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ, ΑΝΤΥΠΕΣ, ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΔΕΣ,ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ;
ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ....
ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ....
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....


Z

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ζ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ ,ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ,ΤΟΝ ΧΑΖΟ.
ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑI;
'H AYTO ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Χ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.
ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΑΣΗ.....
ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΙΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΠOY ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.....
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ..... ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ...
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.!

ROBIN HOOD...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ROBIN HOOD KAI Z KAI XARIS ΚΑΙ OTI AΛΛO ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
1ον:ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ 3-4 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΗΨΕΙΣ,ΠΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.
2ον:ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΡΥΑ ΝΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΑΡΜΟΔΙΩΣ.
-ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ;MΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Χ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Μουμ-γκό Βόδι που υπογράφεις σαν Χ λύσε μας μια απορία. Για όλα αυτά που γράφεις έχεις πάρει κανένα φράγκο ή τα γράφεις τζάμπα;
Για πες μας αν ξέρεις. 210.000 ευρώ είναι πολλά λεφτά για μπάλες και νερά;
Ή καλύτερα πες μας για τα 245.000 ευρώ. Ή μήπως ξέρεις για τα 300.000 ευρώ; Θέλεις να βάλουμε και τα λεφτά από το Υπουργείο Πολιτισμού; Μήπως και από τις διαφημήσεις; Να κάνουμε και μια πρόσθεση από το 1996 μέχρι σήμερα; Έχει ενδιαφέρον πως φτάσαμε από τα 3.500.000 δρχ. στα πάνω από 100.000.000 δρχ.
Φαντάζεσαι ρε Μουμ-γκέ να βγούνε όλα τα χαρτιά στη συνέλευση; Ε ρε γλέντια.
Εσύ πάντως αν κρίνω από το χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης σου ή δεν πήρες φράγκο ή σε ξεγέλασαν με τίποτα ψιλά.

Επιτροπή ελέγχου ταμειακής διαχείρισης Αθλ. Πολιτ. Σωματείου

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ... ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥΓΓΑ ΒΟΔΙΑ......
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ....
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ .... ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ..... ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΙΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΟΡΑΚΑ.
ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.....
ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ....
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΩΡΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ....



ROBIN HOOD.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ
ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΜΕΝΤΙΟΥΜ ,ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ,ΜΑΓΟΣ.
ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΥΜ-ΓΚΟΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΑΙΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ,ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ(ΑΝΤΕ ΔΥΟ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ XARIS
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ
ROBIN ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ BLOG TOY.(18/6/2008,1:23 πμ).
ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.

Χ(α)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΒΡΕ Χ, ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ROBIN HOOD ΜΗ ΤΟΝ ΛΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... "ΑΡΗ".