Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Λαϊκή Συναυλία του ΕΚΘ με τον Δημήτρη Μπάση και την Ηρώ Σαΐα

H διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά και τον ηρωικό Μάη του '36 της Θεσσαλονίκης διοργανώνει λαϊκή συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ).
Η συναυλία είναι μια προσφορά του ΕΚΘ στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες της Θεσσαλονίκης.
Για την συναυλία θα διατεθούν εισιτήρια του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (Εργατικά εισιτήρια) στα Σωματεία της δύναμης του ΕΚΘ ανάλογα με τον αριθμό των ψηφισάντων μελών τους στις τελευταίες αρχαιρεσίες.
Οι διοικήσεις των σωματείων μπορούν να προσκομίσουν στο Οργανωτικό Γραφείο καταστάσεις των μελών τους (Ονοματεπώνυμο, αριθμό βιβλιαρίου ΙΚΑ, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, ΑΦΜ ) ώστε να πάρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που αναλογεί στο Σωματείο τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανωτικό Γραμματέα συν. Δημήτρη Σιαμπάνη στα τηλ. 2310 252 932, 2310 252 920 και 6972 724 798.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν εκτός από τον δημοφιλή τραγουδιστή η Ηρώ Σαΐα που έχει ξεχωρίσει με τις συμμετοχές της στην ομάδα «Σπείρα - Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και σε συναυλίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Βαγγέλη Γερμανού και Ορφέα Περίδη και 13μελής ορχήστρα.

Όσοι ενδιαφέρονται, προσκλήσεις έχει πάρει το Σωματείο. Κάθε πρόσκληση είναι για δύο άτομα. Ώρα έναρξης της συναυλίας, 21:00.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Χάρη! Ενδιαφέρομαι να πάω στη συναυλία του Μπάση με μια φίλη μου. Δεν βρήκα πουθενά τιμές και μέρη προπώλησης εισιτηρίων, μόνο τα τηλέφωνα που δίνεις εσύ. Αν πάρω αύριο θα προλάβουμε να βρούμε εισιτήρια ή είναι αργά; Και κάτι ακόμα.. τα τηλέφωνα αυτά είναι για αγορά εισιτηρίων ή για δωρεάν διάθεση(δεν πολυκατάλαβα..)Αν ισχύει το δεύτερο, ντρέπομαι λίγο.. Ευχαριστώ πολύ! (Ελπίζω να μου απαντήσεις εγκαίρως.

Ανώνυμος είπε...

Η συναυλία είναι προσφορά του ΕΚΘ στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες της Θεσσαλονίκης, και υπάρχουν μόνο προσκλήσεις. Επικοινώνησε με τον κ. Δημήτρη Σιαμπάνη στα τηλέφωνα καιζήτα του μία πρόσκληση. Πιστεύω θα σου δώσει.

Ανώνυμος είπε...

Οκ!Κι εγώ το ελπίζω, νέα της Θεσσαλονίκης είμαι άλλωστε. Θα επικοινωνήσω αύριο το πρωί. Thanks και πάλι!! :-)