Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Το ανέκδοτο της χρονιάς

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει τα πρωταθλήματα στο γήπεδο»!!!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης κατά την έξοδο του από το δικαστικό Μέγαρο προέβη σε μία δήλωση... ανέκδοτο, ξεχνώντας προφανώς ότι πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά και όχι στα γήπεδα πριν από 1,5 χρόνο από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΕΚ.
Επιπλέον αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είπε συγκεκριμένες φράσεις προς τους παίκτες του, ενώ εξαπέλυσε «επίθεση» προς τον Πατέρα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ο Ολυμπιακός είναι κατά της βίας. Δεν θέλει βία. Θέλει να κερδίζει τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με την αξία του και μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα."

"Όλα τ' άλλα είναι φαντασιώσεις και μία στοχευμένη ενέργεια από πλευράς Παναθηναϊκού για να προκαλέσει τον κόσμο μας. Ζητάω λοιπόν από τον κόσμο μας να μην λάβει υπόψιν του τις προκλήσεις. Να έχει μία παρουσία όπως την έχει συνηθίσει."



Αναδημοσιεύουμε μερικά σχόλια για τη δήλωση της χρονιάς από το www.aek365.gr

  • μα που το παράξενο δεν καταλαβαίνω ??? η δήλωσή του κοκκαλη «Ο Ολυμπιακός ΘΕΛΕΙ να παίρνει τα πρωταθλήματα στα γήπεδα» απλά δεν είπε..οτι όταν δεν μπορεί θα τα παίρνει στα ΧΑΡΤΙΑ...
  • PIO KWLOTOYMPAS K AP TON KARAGKOUNH!!
  • thrile gera kai parto sta xartia
  • Ta XOXOXO xafnika ginane KOKOKO. geia sou re theio exigianth tou ellhnikou podosfairou
  • ο ανθρωπος ήθελε να πει, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα πρωταθλήματα στους "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ" ήταν απόλυτα ειλικρινής ο πρόεδρος...
  • AEK PRWTATHLITRIA 2007-2008 TELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: